25 jaar vakmanschap

Het vakmanschap van IBS Bouw omvat een complete dienstverlening van gedegen advies t/m sleutel-op-de-deur oplevering, met focus op industriële maatwerkprojecten

IBS bedrijfsvideo's

IBS wil dagdagelijks het verschil maken met 4 kernwaarden: service, medewerkers, veiligheid en inventiviteit. In de onderstaande video's tonen we u graag hoe we deze ambitie omzetten in praktijk.

Voor ADPO bouwden we een nieuw logistiek centrum. In totaal werd er voor 49.000 m² aan infrastructuurwerken en 26.000 m² aan magazijnen gerealiseerd. Door het continu zoeken naar creatieve oplossingen is IBS erin geslaagd om dit uitdagend project binnen de tijdspanne van 1 jaar succesvol op te leveren.


De IBS veiligheidsdag is een jaarlijks initiatief dat zowel door ons personeel als door onze klanten naar waarde geschat wordt. Op het programma staan telkens vooral praktijkgerichte opleidingen rond diverse thema's.


IBS Bouw kwam aan bod in het programma "How it’s done" op RTL Z.
Hun cameraploeg volgde zaakvoerder Kris Luckx op enkele van onze mooie werven.


Toen Kanaal Z ons contacteerde met de vraag hoe IBS Bouw omgaat met de Corona-crisis, hebben we geen moment getwijfeld om onze medewerking te verlenen aan deze reportage.


In 2019 hebben we voor Wienerberger een zeer complexe dakrenovatie uitgevoerd op hun site te Rumst. Het project bestond erin om een nieuwe dakconstructie te installeren met een overspanning van 50 m, een lengte van 135 m en 24 schouwen en dakdoorvoeren. Gezien de hal vol staat met productiemachines was er geen mogelijkheid om de werken vanop de grond uit te voeren en dus moest alles vanuit de lucht gebeuren. De klant was zeer tervreden over onze manier van werken.

Kom jij ons IBS-team versterken?

Vacatures bij IBS